Проблеми виробництва та реалізації продукції пиво безалкогольної промисловості - Цишевский, Володимир Григорович; Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 1998)
Проаналізовано сучасний ринок пива та пивобезалкогольної продукції, визначено привабливість ринку для зарубіжних та вітчизняних інвесторів та окреслено стратегічні пріоритети перспективного розвитку галузі. The current market for beer and beverages, defined market attractiveness for foreign and domestic investors and strategic priorities outlined perspective of the industry.
Keywords: ринок безалкогольних продуктів; ринок пива; реалізація продукції; product sales; soft drinks market; beer market; кафедра маркетингу