Передумови відродження туризму в Донецький області - Кравцов, Сергій Станіславович (My University, 2016)
В роботі зроблено оцінку спроможності туристичного потенціалу Донецької області у відродженні туризму в регіоні. In the work done assessing the ability of the tourism potential of Donetsk region in the tourism revival.
Keywords: туристичний потенціал; об'єкти туризму; tourism objects; tourism potential; кафедра туристичного та готельного бізнесу