Клименко, Михайло МиколайовичШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаГащук, Олександра ІзидорівнаШевченко, Юрій СергійовичГапченко, Наталія Олегівна2013-01-152013-01-152001Патент 39435 UA, МПК МПК 7 А 23И /18 Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гапченко, О. В., Гащук, О. І., Лопатін Г. І. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2000074530 ; заявл. 27.07.00 ; опубл. 15.06.01 , Бюл. № 5, 2001 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5377Анотація (реферат) Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини, що включає приймання і підготовку сировини, миття сировини, волого-термічну обробку, подрібнення, фасування, пакування, маркування, який відрізняється тим, що волого-термічну обробку здійснюють в екструдері при температурі 170-180°С і тиску 5,6-5,7 МПа. Method of food supplements with plant-bean raw materials, including receiving and training materials, cleaning materials, wet-heat treatment, grinding, packing, labeling, which is characterized in that wet-heat treatment is carried out in an extruder at a temperature of 170-180 ° C and a pressure of 5,6-5,7 MPa.otherрослинно-бобова сировинаvegetable-bean stuffекструдервологотермічна обробкаextruderwetheat treatmentкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини (Деклараційний патент на винахід № 39435 А)Other