Управління якістю роботи дифузійного відділення - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2007)
Робота дифузійного відділення характеризується якісними показниками, значення яких залежать від великої кількості параметрів. Work diffusion separation is characterized by quality indicators whose values depend on a large number of parameters.
Keywords: дифузійне відділення; якісні показники; diffusion separation; quality indicators; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка