Переваги та недоліки світлодіодного освітлення - Ткачук, Владислав (My University, 2014)
Аналіз представлених даних показав, що світлодіодне освітлення є доцільнішим як у промисловому так і у побутовому використанні. Analysis of the data showed that LED lighting is more reasonable both in industry and in everyday use.
Keywords: світлодіодне освітлення; споживання електроенергії; енергозбереження; LED Lighting; electricity consumption; energy conservation