Розроблення напою для військовослужбовців - Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2024)
Розроблено напій, який може використовуватись у складі раціонів харчування норми №15 для забезпечення військовослужбовців, що ведуть бойові дії, необхідними біологічно активними речовинами, мікро- та макроелементами

A drink has been developed that can be used as part of the rations of norm №15 to provide military personnel conducting combat operations with the necessary biologically active substances, micro- and macroelements
Keywords: військовослужбовці; армія; раціони харчування; напій; ягідна сировина; кафедра технології оздоровчих продуктів; servicemen; army; food rations; drink; berry raw materials