Кошова, Валентина МиколаївнаХіврич, Борис ІвановичХристіансен, Маргарита ГеоргіївнаЛопато, Т. В.2013-10-112013-10-111994Мінеральний склад гороху і горохового солоду / В. Н. Кошова, Б. І. Хіврич, М. Г. Христиансен, Т. В. Лопато // Наукові праці УГУПП. – 1994. - № 2 - С. 91-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10285Вивчено мінеральний склад горохового солоду, оболонок і паростків. Дослідженнями встановлено, що вміст натрію у процесі солодування майже не змінюється, а вміст кальцію і магнію зменшується приблизно на 20%. Горох, солод і відходи містять багато калію. We study the mineral composition of pea malt sprouts and shells. Research has established that the sodium content in the soloduvannya almost unchanged, and the content of calcium and magnesium is reduced by about 20%. Peas, malt waste and potassium.otherмагнійнатрійгорохсолодкальційmagnesiumsodiumpeasmaltcalciumкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваМінеральний склад гороху і горохового солодуArticle