Використання ресурсного підходу формування стратегії - Бойко, Ірина Анатоліївна (Бойко, І. А. Використання ресурсного підходу формування стратегії / І. А. Бойко // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ, 2008. – № 27. – С. 17-19., 2008)
Обґрунтовано доцільність застосування ресурсного підходу формування стратегії в сучасних умовах та досліджені основні ключові поняття ресурсної концепції. Substantiated the expediency of using the resource approach to the formation of strategy in today's conditions and investigated the basic key concepts of resource concept.
Keywords: стратегія; ресурсна концепція; компетенції; ресурси; strategy; resource concept; competence; resource; кафедра економіки праці та менеджменту