Чепелюк, Олена ОлександрівнаШпак, Максим Сергійович2014-11-152014-11-152014Чепелюк, О. О. Використання методу комп'ютерного моделювання при дослідженні процесу замісу рідких опар / О. О. Чепелюк, М. С. Шпак // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 77-79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18400Наведено результати моделювання процесу змішування компонентів під час приготування рідких опар, який здійснюється з використанням енергії потоків повітря і води під тиском. Визначено раціональні значення швидкостей подачі компонентів, досліджено дисипацію енергії в апараті. The results of modeling the process of mixing components during cooking liquid dough, which is done using the energy flows of air and water under pressure. The rational meaning feeding speed components studied energy dissipation in the device.uk-UKкомп'ютерне моделюваннядослідження процесузаміс опарcomputer simulationresearch processbatch of doughкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВикористання методу комп'ютерного моделювання при дослідженні процесу замісу рідких опарOther