Дослідження роботи вдосконалених робочих органів двогвинтового прес-екструдера - Гудзенко, Максим Миколайович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2021)
З метою інтенсифікації процесу відтискання олії проведені дослідження при різних температурних режимах з новою конструкцією відтискного тракту та наборами робочих органів, до складу яких увійшли розроблені циліндрично-конусні насадки. With the help of the method of intensification of the process of conducting research at different temperature conditions, with a new design of the duct and sets of working organs, the cylinder-cone nozzles were expanded to the stock of these.
Keywords: прес-екструдер; матриця; олія; press extruder; matrix; oliya; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування