Зміцнюючі покриття деталей в машинах і апаратах харчової та переробної промисловості - Башта, Анатолій Володимирович; Лопата, Л. А.; Ляшенко, Борис Артемович (My University, 2011)
В роботі проаналізовано різні способи нанесення зміцнюючи покриттів на робочі поверхні деталей, вузлів машин і апаратів. Обґрунтовано найбільш технологічний і продуктивний спосіб нанесення захисного покриття на поверхню. Вказано переваги даного методу зміцнення по фізико-механічним і ціновим параметрам, що дозволяє значно підвищити ефективність і рентабельність виробництва.
Keywords: зміцнюючі покриття; упрочняющие покрытия; strengthening coatings; конструкційна міцність; адгезія; structural strength; adhesion; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки