Ткаченко, Таісія ПавлівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-202023-03-202022Ткаченко, Т. П. Пористість хлібобулочних виробів – чи важливо це для споживачів? / Т. П. Ткаченко, О. О. Петруша // Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. – Херсон : ХНТУ, 2022. – С. 81–84https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39162Проведено соціологічне опитування про оцінку споживачем ріхних характеристик хлібобулочних виробів. У роботі встановлено важливість параметру пористості для більш старшого віку опитаних респондентів. The article conducts a sociological survey on consumer assessment of various characteristics of bakery products. The paper establishes the importance of the porosity parameter for older respondents.хлібобулочні виробиспоживачоцінкавподобанняпористістьbakery productsconsumerassessmentpreferencesporosityкафедра експертизи харчових продуктівПористість хлібобулочних виробів – чи важливо це для споживачів?Thesis