Аналіз структури рейтингу регіонів України за показниками гідної праці - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна; Лисенко, Валентин В. (My University, 2015)
Стаття присвячена аналізу структури рейтингу регіонів України за результатами розрахунку інтегрального індексу людського розвитку за блоком «Гідна праця» за 2004-2013 рр. Дослідження проведені за географічним розподілом регіонів України з метою виявлення найкращих за показниками гідної праці. Визначені регіони-лідери та регіони-аутсайдери у забезпеченні умов гідної праці порівняно з іншими регіонами України.2004-2013 р.р. theanalysisofstructure of a rating of Ukraine regions by results of calculation of integrated index of human development in the Worthy Work block. Researches are conducted with geographical distribution of regions of Ukraine for the purpose of identification of best regions based on indicators of worthy work. Regions leaders and regions outsiders in providing conditions of worthy work are defined in comparison with other regions of Ukraine.
Keywords: індекс; людський розвиток; гідна праця; аналіз; структура; рейтинг; тенденції; index; human development; worthy work; analysis; structure; rating; tendencies; кафедра економіки праці та менеджменту