Шуліка, Володимир Григорович2021-09-162021-09-162021Шуліка, В. Г. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів. Розроблення документації системи управління безпечністю НАССР виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах кафе-кондитерської в м. Суми : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Володимир Григорович Шуліка ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 119 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35297otherсистема НАССРнапівфабрикат «Бісквіт гарбузовий»система безпечностізаклад ресторанного господарствапрограмапередумоватехніко-технологічна карткакафедра експертизи харчових продуктівІнноваційні технології борошняних кондитерських виробів. Розроблення документації системи управління безпечністю НАССР виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах кафе-кондитерської в м. СумиOther