Гвізда, Наталія ВолодимирівнаЛюлька, Олександр Миколайович2018-01-302018-01-302017Патент на корисну модель № 118883, МПК A23L 21/10 (2016.01). Склад шоколадного брауні "Безглютеновий" / Н. В. Гвізда, О. М. Люлька; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201703292; заяв. 06.04.2017; опубл. 28.08.2017; Бюл. № 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26607Склад шоколадного брауні містить борошно, какао-порошок, масло вершкове, яйця та цукор. Як борошно використовують просяне та рисове борошно. The composition of chocolate brownies contains flour, cocoa powder, butter, eggs and sugar. How to use flour and rice flour.uk-UKбраунівrowniesсолодкі стравиsweet dishesглютенglutenкафедра готельно-ресторанної справиСклад шоколадного брауні "Безглютеновий" (Патент України на корисну модель № 118883)Other