Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна2015-03-312015-03-312015Бажай-Жежерун, С. А. Зерно-плодоовочеві суміші оздоровчого спрямування / С. А. Бажай-Жежерун // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 78-79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19988Зернова сировина є однією з основних харчових основ для виробництва продуктів в Україні. Зено пшениці має найбільш широкий спектр використання, порівняно з іншими культурами. Зерновое сырье является одной из основных пищевых основ для производства продуктов в Украине.otherзерно-плодоовочева сумішвиробництвопродуктизерно-плодоовощная смесьпроизводствопродуктыgrain-orientedproductionproductsкафедра технології оздоровчих продуктівЗерно-плодоовочеві суміші оздоровчого спрямуванняThesis