Зерно-плодоовочеві суміші оздоровчого спрямування - Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна (My University, 2015)
Зернова сировина є однією з основних харчових основ для виробництва продуктів в Україні. Зено пшениці має найбільш широкий спектр використання, порівняно з іншими культурами. Зерновое сырье является одной из основных пищевых основ для производства продуктов в Украине.
Keywords: зерно-плодоовочева суміш; виробництво; продукти; зерно-плодоовощная смесь; производство; продукты; grain-oriented; production; products; кафедра технології оздоровчих продуктів