Bilousova, LiudmylaKuzmin, OlegMykhailov, Bogdan2022-09-212022-09-212022Bilousova, L. Prerequisite programs of food safety systems for public food / L. Bilousova, O. Kuzmin, B. Mykhailov // Наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку : збірник тез наукових праць XI Міжнародної наукової конференції, 30 серпня 2022 р., м. Прага. – Прага, Чехія, 2022. – С. 69–72https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37999In the process of analysis, it was found that the programs of preconditions are more general and can be applied to the entire enterprise, regardless of the type of product, while the HACCP plan is developed for a specific food product. У процесі аналізу встановлено, що програми попередніх умов є більш загальними і можуть бути такими, що застосовуються до всього підприємства, незалежно від виду продукції, тоді як план НАССР розробляється для конкретного харчового продукту.enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїHACCPprerequisite programsfood safety systemcateringrestaurant managementпрограми передумовсистема харчової безпечностігромадське харчуванняресторанне господарствоPrerequisite programs of food safety systems for public foodThesis