Prerequisite programs of food safety systems for public food - Bilousova, Liudmyla; Kuzmin, Oleg; Mykhailov, Bogdan (My University, 2022)
In the process of analysis, it was found that the programs of preconditions are more general and can be applied to the entire enterprise, regardless of the type of product, while the HACCP plan is developed for a specific food product. У процесі аналізу встановлено, що програми попередніх умов є більш загальними і можуть бути такими, що застосовуються до всього підприємства, незалежно від виду продукції, тоді як план НАССР розробляється для конкретного харчового продукту.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; HACCP; prerequisite programs; food safety system; catering; restaurant management; програми передумов; система харчової безпечності; громадське харчування; ресторанне господарство