Тенденції розвитку технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів - Роглєв, Йосип Йосипович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2013)
При обробленні дріжджів яєчним жовтком газоутворювальна здатність в тісті практично не змінювалась в процесі зберігання заморожених напівфабрикатів впродовж 30 діб і залишалась на первинному рівні, що підтверджує зміцнення мембран дріжджових клітин і відповідно підвищення їх кріорезистентних властивостей. When cutting yeast egg yolk hazoutvoryuvalna ability in the test did not change during storage of frozen food for 30 days and remained at the primary level, confirming the strengthening of the membranes of yeast cells and therefore increase their kriorezystentnyh properties.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; заморожені напівфабрикати; тістові напівфабрикати; хлібобулочні вироби; frozen ready meal; dough semi; baked goods