Дослідження сортів буряку столового як сировини для виробництва пюре-напівфарикату - Ущаповський, Артем Олегович (My University, 2020)
В роботі наведено результати досліджень органолептичних та хімічних показників буряку столового та пюре-напівфабрикату з нього. Готовий пюре-напівфабрикат рекомендується використовувати для кондитерських виробів та солодких страв у закладах ресторанного господарства. The paper presents the results of research on organoleptic and chemical parameters of table beets and puree-semi-finished products from it. It is recommended to use ready-made puree-semi-finished product for confectionery and sweet dishes in restaurants.
Keywords: пюре; puree; рослинна сировина; vegetable raw materials; буряк; beetroot; кафедра готельно-ресторанної справи