Ущаповський, Артем Олегович2021-06-092021-06-092020Ущаповський, А. О. Дослідження сортів буряку столового як сировини для виробництва пюре-напівфарикату / А. О. Ущаповський // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 46–48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34406В роботі наведено результати досліджень органолептичних та хімічних показників буряку столового та пюре-напівфабрикату з нього. Готовий пюре-напівфабрикат рекомендується використовувати для кондитерських виробів та солодких страв у закладах ресторанного господарства. The paper presents the results of research on organoleptic and chemical parameters of table beets and puree-semi-finished products from it. It is recommended to use ready-made puree-semi-finished product for confectionery and sweet dishes in restaurants.otherпюреpureeрослинна сировинаvegetable raw materialsбурякbeetrootкафедра готельно-ресторанної справиДослідження сортів буряку столового як сировини для виробництва пюре-напівфарикатуThesis