Особливості гідродинаміки в вакуум-апараті з камерою упорядкування циркуляційного потоку утфелю - Артеменко, Олександр Валерійович; Погорілий, Тарас Михайлович (My University, 2022)
Розглянуто основні етапи по проведенню досліджень для визначення основних гідродинамічних характеристик базового та модернізованого вакуум апарата зі встановленою камерою упорядкування циркуляційного потоку утфелю, а також встановленню особливостей таких характеристик
Keywords: вакуум-апарат; кристалізація цукру; гідродинаміка; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування