Використання комп’ютерних технологій для дослідження процесу мембранного розділення дисперсних систем - Пащенко, Богдан Сергійович; Штефан, Євгеній Васильович (My University, 2016)
Запропонована методика теоретичного дослідження процесів мембранного розділення дисперсних систем може бути застосована для аналізу закономірностей процесу фільтрування рідкої фази з врахуванням структурно-механічних параметрів пористого каркасу мембрани.

The proposed methodology for theoretical study of the processes of membrane separation of dispersed systems can be used to analyze the regularities of the liquid phase filtration process, taking into account the structural and mechanical parameters of the porous membrane frame.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; department of foodstuff expertise; комп’ютерні технології; процес мембранного розділення; дисперсні системи; membrane separation process; computer technologies; dispersed systems