Використання реторт-упаковки для дитячого харчування - Жерибор, Ольга Сергіївна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2024)
Наведені особливості та переваги реторт-упаковки порівняно зі скляною та жерстяною тарою. Зазначено виробників продукції дитячого харчування, які використовують реторт-пакети

Features and advantages of retort packaging compared to glass and tin containers are given. Manufacturers of baby food products that use retort packages are indicated
Keywords: реторт-упаковка; пакети; дитяче харчування; кафедра технології консервування; retort packaging; packages; baby food