Матко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила МиколаївнаЖестерева, Наталія АнатоліївнаМанк, Валерій Веніамінович2013-04-262013-04-262004Деклараційний патент на корисну модель № 70717, UA 7 C12Н 1/06 А23L2/70. Спосіб адсорбційного очищення фруктового соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева, В. В. Манк ; власник Національний університет харчових технологій. – u 20031212352 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7691Спосіб адсорбційного очищення фруктового соку, що передбачає його обробку природним мінералом при нагріванні, який відрізняється тим, що як сорбент використовують палигорськіт в концентрації 10-20%. Method adsorption purification of fruit juice, which provides its handling of natural minerals when heated, wherein the sorbent use that as palygorskite in a concentration of 10-20%.otherадсорбціясік фруктовийпалигорськітadsorptionpalygorskitefruit juiceкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуванняСпосіб адсорбційного очищення фруктового соку (Деклараційний патент на корисну модель № 70717)Other