Особливості використання мультимедійних технологій при вивченні іноземних мов - Михайлова, Неля Олексіївна; Кохан, Олена Миколаївна (My University, 2015)
Питання використання мультимедійних технологій посідає одне із визначних місць у сучасному навчанні. Тому, застосування мультимедійних технологій для навчання мови вже розглядалося різними вченими. The use of multimedia technology is one of the points of interest in the present study. Therefore, the use of multimedia technologies for language learning are considered by various scholars.
Keywords: мультимедійні технології; сучасне навчання; іноземна мова; multimedia technology; advanced training; foreign language; кафедра іноземних мов професійного спрямування