Випробовування радіоканалів для рухомого складу АТП - Олещенко, Любов Михайлівна; Мошенський, Андрій Олександрович (My University, 2014)
Для побудови ланок зв'язку між рухомими учасниками виникає гостра необхідність побудови швидких та надійних каналів передавання даних. Для розв'язку задачі необхідно обрати, обґрунтувати, модернізувати та впровадити на пробне тестування відповідного апаратно-програмного комплексу, що стане не від'ємною ланкою динамічної ІС в АТП.
Keywords: радіоканал; рухомий склад АТП; airwave; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки