Михонік, Лариса АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2012-03-062012-03-062008Михонік Л. А. Хліб з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці / Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – Ч. 1, № 25. – С. 99–101.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/401Досліджено хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна «Здоров'я». Вивчено вплив сухої пшеничної клейковини, ферментативно-активного соєвого борошна та їх сумісного внесення на технологічний процес і якість хліба з борошна «Здоров'я». Розроблені рецептури нових видів виробів оздоровлювальної дії, розраховано їх хімічний склад.The chemical composition and break-making properties of “Health” flour has been investigated. Influence of dry gluten and enzymatic soya flour on the technological process and quality of bread made from the “Health” flour has been researched. Recipes for new kinds of health-improving bread has been made and their chemical composition has been calculated.uk-UKборошно з суцільнозмеленого зерна пшениціwhole-wheat flourкомпозиційна сумішсуха пшенична клейковинаферментативноактивне соєве борошнозакваска-підкислювачbakery premixdry wheat glutenenzymatic soya floursour-acidulantкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХліб з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці