Дослідження закономірностей зношування елементів технічного обладнання на молочних підприємствах - Мокренко, Д. С.; Кадомський, Сергій Віталійович; Новицький, Олексій Єлисейович (My University, 2013)
Розглядаються питання зношування деталей обладнання молочних заводів, які контактують з хімічно-активними компонентами молока The problems of the wear parts of equipment for dairies, which are in contact with a chemically-active components of milk.
Keywords: знос; молочне обладнання; wear; dairy equipment; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв