Крижановський, Станіслав ЙосиповичБессараб, Олександр СеменовичВасилів, Володимир Павлович2016-06-222016-06-222016Крижановський, С. Й. Прогресивні методи консервування харчових продуктів / С. Й. Крижановський, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Научный взгляд в будущее. – Одесса : Куприенко С. В., 2016. – Вип. 2, Т. 3. – С. 32–34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23701Зроблено аналіз сучасних способів та обладнання для консервування рослинної сировини. Наведено переваги асептичного консервування для збільшення асортименту і обсягу виробництва продукції. The analysis of modern methods and equipment for preserving plant material. Shows the benefits of aseptic canning to increase the range and volume of production.uk-UKасептичне консервуванняобладнаннястерилізаціяфасуванняaseptic canningequipmentsterilizationpackagingкафедра технології консервуванняПрогресивні методи консервування харчових продуктівArticle