Любцова, Юлія ЛеонідівнаУсатюк, Світлана Іванівна2019-04-222019-04-222019Любцова, Ю. Л. Дослідження показників зміни якості салатного соусу в процесі зберігання / Ю. Л. Любцова, С. І. Усатюк // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19 - 20 березня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – С. 118-119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29087Наведено результати дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників соусів салатних впродовж 14 діб.The results of the study of organoleptic and physico-chemical parameters of salad dressings for 14 days were given.uk-UKпоказники якостісалатний соустермін придатностіQuality indexessalad dressingshelf lifeкафедра експертизи харчових продуктівДослідження показників зміни якості салатного соусу в процесі зберіганняThesis