Дослідження показників зміни якості салатного соусу в процесі зберігання - Любцова, Юлія Леонідівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2019)
Наведено результати дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників соусів салатних впродовж 14 діб.The results of the study of organoleptic and physico-chemical parameters of salad dressings for 14 days were given.
Keywords: показники якості; салатний соус; термін придатності; Quality indexes; salad dressing; shelf life; кафедра експертизи харчових продуктів