Особливості формування інноваційної політики в сучасних умовах - Лановська, Галина Іванівна (My University, 2014)
Досліджено теоретичні аспекти формування інноваційної політики в контексті розробки інноваційної стратегії та вирішення тактичних завдань. The theoretical aspects of innovation policy in the context of the development of innovative strategies and solve tactical problems.
Keywords: стратегія підприємства; enterprise strategy; інноваційна стратегія підприємства; enterprise innovation strategy; кафедра фінансів