Ященко, О. М.Махинько, Валерій Миколайович2014-07-232014-07-232008Ященко, О. М. Дослідження режимів та способів замочування зерна пшениці для виробництва зернового хліба / О. М. Ященко, В. М. Махинько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 74-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 261.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16258Вивчено режими замочування зерна пшениці для виробництва зернового хліба. Встановлено, що найкращі результати отримуємо за низьких температур, але кислого середовища (використання молочної сироватки чи розчину аскорбінової кислоти).uk-UKхлібзернозамочуванняводасироваткаbreadgrainsoakingwaterserumкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження режимів та способів замочування зерна пшениці для виробництва зернового хлібаThesis