Удосконалення матеріально- технічного забезпечення підприємства - Барчі, Віталій Іванович (My University, 2015)
Виробництво на сучасному етапі являє собою складний процес, що потребує постійного та своєчасного забезпечення засобами виробництва (сировиною, матеріалами, паливом, електро- та теплоенергією, машинами та обладнанням), необхідними для виготовлення продукції, надання послуг або виконання інших робіт. Production at this stage is a complex process that requires constant and timely provision of the means of production (raw materials, fuel, electricity and heat, machinery and equipment) required for the manufacture of products, services or other activities.
Keywords: виробництво; сировина; обладнання; production; raw; equipment