Актуальність вдосконалення асортименту хлібних паличок «Грісіні» для закладів ресторанного господарства - Нечипорук, Анна Юріївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2024)
Показано використання нетрадиційної рослинної сировини в технології хлібних паличок «Грісіні», виготовлених з борошна вищого гатунку з додаванням вівсяних пластівців, вівсяних висівок, маку та кунжуту

The use of non-traditional vegetable raw materials in the technology of breadsticks "Grisini" made from high-grade flour with the addition of oat flakes, oat bran, poppy and sesame is shown
Keywords: технологія хлібних паличок; борошно; нетрадиційна сировина; заклади ресторанного господарства; кафедра готельно-ресторанної справи; technology of breadsticks; flour; non-traditional raw materials; restaurants