Нечипорук, Анна ЮріївнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2024-06-272024-06-272024Нечипорук, А. Актуальність вдосконалення асортименту хлібних паличок «Грісіні» для закладів ресторанного господарства / А. Нечипорук, Т. Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 296.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43702Показано використання нетрадиційної рослинної сировини в технології хлібних паличок «Грісіні», виготовлених з борошна вищого гатунку з додаванням вівсяних пластівців, вівсяних висівок, маку та кунжутуThe use of non-traditional vegetable raw materials in the technology of breadsticks "Grisini" made from high-grade flour with the addition of oat flakes, oat bran, poppy and sesame is shownukтехнологія хлібних паличокборошнонетрадиційна сировиназаклади ресторанного господарствакафедра готельно-ресторанної справиtechnology of breadsticksflournon-traditional raw materialsrestaurantsАктуальність вдосконалення асортименту хлібних паличок «Грісіні» для закладів ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0001-8035-4957