Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана АнатоліївнаКартава, Марина М.2012-12-102012-12-102012Мирончук, В. Г. Інтенсифікація процесу кристалізації охолодженням цукрового утфелю останнього продукту / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, М. М. Картава // Наукові нотатки : міжвузівський збірник. – Луцьк, 2012. – Випуск 39. - С. 111–117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4177У статті наведені результати лабораторних, промислових і обчислювальних експериментів режимів роботи станцій кристалізації цукрового утфелю останнього продукту. Дано рекомендації промисловості з раціонального ведення процесу кристалізації. The paper presents the results of laboratory, industrial and computing experiments modes stations crystallization of last product sugar massecuite. Made recommendations for the industry on the rational management of industrial crystallization process.otherкристалізаціяцукровий утфельмежкрістальний розчинрозкачкамішалка-кристалізаторпроміжний нагрівcrystallizationsugar massecuitesyrupdilutionmixer-crystallizerintermediate heatкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняІнтенсифікація процесу кристалізації охолодженням цукрового утфелю останнього продуктуArticle