Інтенсифікація процесу кристалізації охолодженням цукрового утфелю останнього продукту - Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Картава, Марина М. (My University, 2012)
У статті наведені результати лабораторних, промислових і обчислювальних експериментів режимів роботи станцій кристалізації цукрового утфелю останнього продукту. Дано рекомендації промисловості з раціонального ведення процесу кристалізації. The paper presents the results of laboratory, industrial and computing experiments modes stations crystallization of last product sugar massecuite. Made recommendations for the industry on the rational management of industrial crystallization process.
Keywords: кристалізація; цукровий утфель; межкрістальний розчин; розкачка; мішалка-кристалізатор; проміжний нагрів; crystallization; sugar massecuite; syrup; dilution; mixer-crystallizer; intermediate heat; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування