Економічна безпека держави в контексті інтеграційних процесів - Відоменко, Оксана Іванівна (My University, 2013)
В статті подано огляд підходів до трактування категорії економічна безпека. Визначено категорію "національні економічні інтереси" та дано її складові для країн пострадянського простору. Подано критерії економічної безпеки у різних сферах її забезпечення, із врахуванням інтеграційних процесів в економіці країни.
Keywords: безпека; національні економічні інтереси; інтеграційні процеси; економічна безпека; індикатори економічної безпеки; критерії економічної безпеки; экономическая безопасность; индикаторы экономической безопасности; критерии экономической безопасности; security; national economic interests; integration processes; criteria of economic security; кафедра економіки і права