Діденко, Дарина АнатоліївнаУщаповський, Артем Олегович2023-06-222023-06-222021Діденко, Д. Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва / Д. Діденко, А. Ущаповський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 7 – 8 жовтня 2021 р.. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2021. – С. 28–30https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40893В роботі наведено дослідження кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва. Проаналізовано інноваційні кулінарні техніки та технологї, які використовують заклади ресторанного господарства. Наведено доцільність їх використання для збільшення прибутку закладів. The work presents a study of culinary trends in restaurants in the city of Kyiv. Innovative culinary techniques and technologies used by restaurants are analyzed. The expediency of their use to increase the profit of institutions is indicated.otherкулінарні трендизаклади ресторанного господарствафудпейрингсувідмолекулярна кулінаріяculinary trendsrestaurant establishmentsfoodpairingsouvidmolecular cookingкафедра готельно-ресторанної справиДослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста КиєваThesis