Професійна робота з MS Word 2016. Вкладка Рецензування - Бондаренко, Вікторія Вадимівна; Петренко, Олександр Якович (My University, 2022)
Навчальний посібник присвячено поглибленому вивченню та практичному засвоєнню основних прийомів роботи з вкладкою Рецензування текстового редактора MS Word-2016. The tutorial is devoted to in-depth study and practical mastering of the basic techniques of working with the Reviewing tab of the MS Word-2016 text editor.
Keywords: редагування; текстовий редактор; сервіси; сховище файлів; edit; text editor; services; file storage