Шульга, Наталія МихайлівнаБоднарчук, Оксана ВасилівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192009Шульга, Н. М. Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчування / Н. М. Шульга, О. В. Бондарчук, Н. Ф. Кігель // Сучасні аспекти раціонального харчування : матеріали П наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Київ, 21–22 травня. – К. : УНДІХ, 2009. – 144 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19769В результаті дослідження кефірних грибків встановлено їх домінуючі види в кефірі та вплив на якість готового продукту. As a result of research of kefir fungi their dominant kinds in kefir and influence on quality of the prepared product are set.кефіркефірні грибкибродіннявуглекислий газkefirkefir fungifermentationcarbon dioxideкафедра біотехнології і мікробіологіїПриродний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчуванняThesis