Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчування - Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна (My University, 2009)
В результаті дослідження кефірних грибків встановлено їх домінуючі види в кефірі та вплив на якість готового продукту. As a result of research of kefir fungi their dominant kinds in kefir and influence on quality of the prepared product are set.
Keywords: кефір; кефірні грибки; бродіння; вуглекислий газ; kefir; kefir fungi; fermentation; carbon dioxide; кафедра біотехнології і мікробіології