Козинак із підвищеним вмістом мікронутрієнтів - Ганечко, Марина Євгенівна (My University, 2014)
Отриманий збагачений козинак створений на основі якісної сировини, і завдяки цьому він компенсує дефіцит біологічно активних речовин в організмі. The resulting enriched peanut brittle is based on quality raw material, and thus it compensates for the lack of biologically active substances in the body.
Keywords: козинак; мед; лимонна кислота; peanut brittle; honey; lemon acid; кафедра експертизи харчових продуктів