Застосування глюкозно-фруктозного сиропу у хлібопекарському виробництві - Бондаренко, Юлія Вікторівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2006)
В тезах відзначено, що для заміни цукру у виробництві хлібобулочних виробів перспективно використовувати глюкозно-фруктозний сироп. Встановлено, що заміна 2 та 3 % цукру глюкозно-фруктозним сиропом не впливає на структурно-механічні властивості тіста. У рецептурі виробів, що містять 4 - 6 % цукру доцільно замінювати 50% глюкозно-фруктозним сиропом.
Keywords: глюкозно-фруктозний сироп; цукор; тісто; булочні вироби; еластичність тіста; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; глюкозно-фруктозный сироп; сахар; тесто; булочные изделия; эластичность теста; glucose-fructose syrup; sugar; dough; buns; elasticity of the dough