Бондаренко, Юлія ВікторівнаПетришин, Наталія ЗеновіївнаДробот, Віра Іванівна2015-05-182015-05-182006Бондаренко, Ю. В. Застосування глюкозно-фруктозного сиропу у хлібопекарському виробництві / Ю. В. Бондаренко, Н. З. Петришин, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : 72-а наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 17–18 квітня 2006 р. : матеріали конф. – К. : РВЦ НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20467В тезах відзначено, що для заміни цукру у виробництві хлібобулочних виробів перспективно використовувати глюкозно-фруктозний сироп. Встановлено, що заміна 2 та 3 % цукру глюкозно-фруктозним сиропом не впливає на структурно-механічні властивості тіста. У рецептурі виробів, що містять 4 - 6 % цукру доцільно замінювати 50% глюкозно-фруктозним сиропом.uk-UKглюкозно-фруктозний сиропцукортістобулочні виробиеластичність тістакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівглюкозно-фруктозный сиропсахартестобулочные изделияэластичность тестаglucose-fructose syrupsugardoughbunselasticity of the doughЗастосування глюкозно-фруктозного сиропу у хлібопекарському виробництвіThesis