Синергетична складова реалізації наукових підходів до управління підприємством - Гейвич, Лілія Вікторівна; Марченко, Валентина Миколаївна; Василенко, Тетяна Петрівна (My University, 2012)
В роботі проаналізовано різні джерела та кількісні вимірники синергетичного ефекту при використанні різних підходів до управління підприємством. Розглянута природа виникнення такого ефекту, яка пов’язана з нелінійністю взаємодій у будь-якій системі в стані динамічної нерівноваги. This paper analyzes different sources and quantitative meters synergistic effect of using different approaches to management. Examine the nature of occurrence of this effect, which is associated with non-linear interactions in any system in a state of dynamic disequilibrium.
Keywords: управління; підприємство; рішення; management; enterprise; solutions