Гулевата, Марина АнатоліївнаСавчук, Юрій ЮрійовичУсатюк, Світлана Іванівна2014-04-012014-04-012014Гулевата, М. А. Збалансування жирнокислотного складу соняшникової олії / М. А. Гулевата, Ю. Ю. Савчук, С. І. Усатюк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, оліє-жирової та молочної галузей : матер. Третьої міжнар. наук.-техн. конф., 25–26 березня 2014р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 149–150.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13561Проведені дослідження вибору олій з нетрадиційної рослинної сировини для збалансування жирно кислотного складу соняшникової олії.uk-UKжирнокислотний складжирнокислотный составfatty acid compositionнетрадиційна олійна сировинанетрадиционное масляное сырьеalternative oilseedsзбалансуваннясбалансированиеbalanceкупажblendкафедра експертизи харчових продуктівЗбалансування жирнокислотного складу соняшникової оліїThesis