Пектиновмісні біодобавки з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва - Сімахіна, Галина Олександрівна; Штанько, Олег Анатолійович (My University, 2004)
Зважаючи на надзвичайно важливу роль пектиновмісних продуктів у раціоні харчування населення України, це питання повинно стати одним із пріоритетних завдань харчової промисловості й вирішуватися на державному рівні, щоб забезпечити здоров'я нації, особливо дітей та молоді. Given the crucial role pektynovmisnyh products in the diet of the population of Ukraine, the issue should be a priority food industry and decided at the state level to ensure that the nation's health, especially children and youth.
Keywords: пектин; сорбція; важкі метали; радіонукліди; декорпорація; рослинна сировина; pectin; sorption; heavy metals; radionuclides; dekorporatsiya; herbs; кафедра технології оздоровчих продуктів