Особливості використання відходів пивоваріння - Кошова, Валентина Миколаївна; Романова, Зоряна Миколаївна; Ашмаріна, Галина Ревмирівна (My University, 2012)
Досліджено процес сушіння пивної дробини. Розроблена методика проведення експериментів та проведені експериментальні дослідження в промислових умовах ПАТ “Оболонь”, встановлено оптимальні параметри для процесу сушіння пивної дробини, отриманої в результаті затирання з використанням несолодженої сировини. Розроблені рекомендації щодо раціонального режиму сушіння пивної дробини, які рекомендовано для впровадження в промисловість.

The process of drying beer pellet. The method of conducting experiments and conducted experimental studies in industrial environments PAT "Obolon", set optimal parameters for the process of drying beer pellet obtained by mashing with nesolodzhenoyi materials. Recommendations on rational drying beer pellet, which is recommended for implementation in industry.
Keywords: пивна дробина; сушіння пивної дробини; drying of beer grains; несолоджена сировина; unsweetened raw material; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства