Філіпішина, Дар'я ЄвгенівнаБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШутюк, Віталій Володимирович2023-04-112023-04-112023Філіпішина, Д. Є. Перспективи використання їстівних покриттів для плодів і овочів / Д. Є. Філіпішина, О. В. Дущак, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 250https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40041Традиційно їстівні покриття використовували як бар’єр для мінімізації втрат води та затримки природного старіння фруктів з покриттям завдяки селективній проникності для газів. Однак нове покоління їстівних покриттів розробляється спеціально для того, щоб дозволити включення та/або контрольоване вивільнення антиоксидантів, вітамінів, нутрицевтиків та природних антимікробних агентів шляхом застосування перспективних технологійїстівні покриттяказеїнрослинна сировинахарчові продуктикафедра технології консервуванняПерспективи використання їстівних покриттів для плодів і овочівThesis