Становлення та розвиток вищої гуманітарної освіти Наддніпрянської України: історіографія проблеми (ІІ пол. ХІХ – поч. ХХ ст.) - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2012)
Представлено результати історіографічного аналізу становлення та розвитку вищої гуманітарної освіти Наддніпрянської України другої половини ХІХ – початку ХХ ст. Presented results of historiographical analysis of formation and development of higher humanitarian education in Naddnipryanska Ukraine in the second half of the XIX - early XX centuries.
Keywords: історіографія; historiography; дослідник; періодизація; предмет дослідження; researcher; periods; subject of study; кафедра гуманітарних дисциплін