Третиноїн у боротьбі зі старінням шкіри - Гриб, Віталія Володимирівна; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2023)
Використовуючи літературні джерела інформації, визначено вплив природних та синтетичних ретиноїдів у боротьбі з фотостаранінням та рубцями від акне.

Using literature sources of information, the effect of natural and synthetic retinoids in the fight against photoaging and acne scars is determined.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; ретиноїд; фотостаріння; третиноїд; retinoid; photoaging; tretinoid