Гащук, Олександра Ізидорівна2013-01-152013-01-152012Гащук, О. І. Текстуроване борошно зернобобових культур у м’ясних продуктах функціонального призначення / О. І. Гащук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — С. 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5384В статті наведено результати дослідження поєднання у продуктах профілактичного призначення м’яса та текстурованого борошна із бобових культур, що сприяє регуляції холестеринового обміну, сорбції і виведенню із організму токсичних метаболітів. Структурна форма пропонованих продуктів дозволяє при їх вживанні полегшити роботу травної системи. Тhe paper presents the results of research in combination products prophylactic textured meat and flour from legumes that promotes regulation of cholesterol metabolism, absorption and excretion from the body of toxic metabolites. The structural form of the products allows for their use to facilitate the work of the digestive system.otherпродукти профілактичного призначенняproducts prophylacticтекстуроване борошно бобових культурtextured flour legumesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівТекстуроване борошно зернобобових культур у м’ясних продуктах функціонального призначенняArticle