Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаМисюра, Юлія МиколаївнаМусієнко, Ігор ВасильовичДраган, Олена Іванівна2013-01-242013-01-242005https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5581Розроблено композицію для виготовлення шинок, що місить свинину 38,7-40,5, сіль 1,7, хлорид калію 0,3, прянощі 0,2, нітрит натрію 0,07, пірофосфат (Е450) або дифосфат 0,3, воду 10,85-14,4, яка відрізняється тим що додатково містить рослинну білкову добавку 2,0, карагінан 0,65-0,7, камедь тара 0,25, модифікований крохмаль 3,0, підсилювач смаку 0,07, при даному співвідношенні компонентів. Designed for the production of hams composition that contains 38,7-40,5 pork, salt 1,7, potassium chloride 0,3, 0,2 spices, sodium nitrite 0,07, pyrophosphate (E450) or diphosphate0,3, water 10,85-14,4, which is characterized in that it further comprises vegetable protein supplement 2,0, 0,65-0,7 carrageenan, tara gum0,25, modified starch 3,0, flavor enhancer 0,07, at this ratio of components.otherрослинна білкова добавкаvegetable protein supplementкомпозиціявиготовлення шинкиcompositionproduction hamкафедра економіки праці та менеджментукафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виготовлення шинки (Патент на винахід № 72716 А)Other