Теоретичні основи класифікації витрат та особливості формування процесу прийняття управлінських рішень (зарубіжний та вітчизняний досвід) - Момот, Людмила Володимирівна (My University, 2005)
Дана робота присвячена вивченню питань управління витратами виробництв, прийняття управлінських рішень. Визначена класифікація витрат, виходячи із зарубіжного на вітчизняного досвіду. Розглянуті різні школи прийняття управлінських рішень та етапи їх виконання. This work deals with the study of production costs control, making management decisions. Cost classification is defined, taking into foreign and domestic experience. Schools and stages of making management decisions are considered.
Keywords: управлінський облік; витрати; калькулювання; управлінські рішення; management accounts; costs; calculation; management decisions; кафедра обліку і аудиту